2 veckor med Slanka kombi

Efter att ha gått på Slanka maxi i 2 veckor så gick jag över till kombi.

Men det har inte hänt mycket med vikten under dessa två veckor, jag har inte gått upp något utan stått still i vikt.
Det är helt och hållet mitt eget fel att jag inte gått ner något, jag har inte tränat så mycket som jag tänkt och med alla dessa kryssningar som varit så har det blivit lite kvällsgodis ibland även på vardagarna :oops:

Strålande väder på sjön i helgen :)
20130327-095305.jpg

Idag åker Magnus förbi Slanka Viktklubben för att fylla på förrådet lite, för det är nästan helt slut, bara att par påsar kycklingsoppa.
Jag stannar här hemma och pluggar under tiden :)

Ni har väl sett att jag lagt till kategorin Slanka här till vänster, så att ni lättare ska hitta alla inlägg som rör min viktnedgång med Slanka :yes:

En reaktion på “2 veckor med Slanka kombi

  1. Hej!
    Hoppas din livsstilsförändring går enligt plan. Nu är det drygt en månad kvar innan Mallorca-resan går av stapeln. Du vet väl att du kan få hjälp under livsstilsförändringen genom den slutna FB-gruppen ”Det nya goda livet”: https://www.facebook.com/groups/573238482687623/
    Hoppas du känner dig inspirerad att nå dina uppsatta mål! Du är redan på så god väg!
    MVH Jeanette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *