Återbesök på Olmed med Malin

I torsdags var vi på återbesök på ortopeden för att justera Malins skenor, vilket inte behövdes.
Hon fick nya skor, inte lika fina som vinterskorna så jag tänkte se om jag kunde hitta några söta märken att limma på eller så. Någon som har tips?

Läkaren på Astrid Lindgren hade sagt till oss att Malin inte behövde ha på sig sina sandaler om hon inte ville det.
Ortopedingenjören Hanna på Olmed såg skillnad på Malins fötter då hon hade sandalerna på sig och rekommenderade oss att ha på dom jämt för att minska behandlingstiden, skulle Malin inte vilja det så tyckte hon att Malin skulle ha andra skenor som hon kan ha även på dagen och kan gå runt med.

Än så länge har det varit lite si och så med sandalerna, Malin verkar vänja sig men ibland kommer hon och har tagit av sandalerna och tittar strängt på mig och säger skor nej :)

Sedan rusade vi till öppna förskolan och hann fram precis i tid till sången :)
Den här veckan var första gången på tre veckor som vi har kunnat gå till öppnis, det har hela tiden varit någon här hemma som varit sjuk.

2 reaktion på “Återbesök på Olmed med Malin

  1. ja inte såg sandalerna så värst fina ut kan man ju tycka vid första anblicken. har inga direkt förslag till märken, man vill ju att de ska sitta. gå in på en hobbyaffär, de brukar veta vad som passar olika material. hoppas verkligen hon vill ha på de mer då så ni kan förkorta behandlingstiden.

    skönt att ni kunnat gå på öppnis nu:-). så minns jag det var för ett år sedan för vår del, kunde ju aldrig gå för det var ju ständigt sjukdomar!! hoppas bacillerna håller sig borta nu. kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *