Blogg Jam Session

Ett stort tack till loppi.se för Blogg Jam Session igår på Café Opera, det var 4 superskojiga timmar :)
Det var wordpresskola, Expert tipsade oss hur vi kan ta bättre bilder, blev sminkade och fotade av proffsfotograf, mingel och ännu mer skoj.

Än en gång fick jag träffa Ewa och Johanna, även Mirka från Familjen Annorlunda var där och med sig hade hon Linnéa och lilla Älva :)

Man kan säga att Mirka räddade min dag, jag trodde att eventet började kl 13 och satt i godan ro hemma i soffan och surfade in på Mirkas blogg och där ser jag att det börjar kl 12. Så det blev snabba ryck här och jag hann som tur var fram i tid. Tack för det Mirka :yes:Bilderna är tagna av mig Ewa och Johanna.

En finfin goodiebag fick vi med oss hem :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *