Bloggträffen i Enköping

Jag var så trött igår och somnade vid 21 tiden och sov sedan 11 timmar, när jag vaknade var ena ögat alldeles rött och svullet. Undra om någon av flickorna petat mig i ögat inatt? Jag har inte ont och förhoppningsvis så skrämde jag inte någon med mitt röda öga idag :lol:

Strax efter 10 i full snöstorm var Ewa här och hämtade upp mig, innan vi åkte till Enköping så hämtade vi upp hennes kompis Solan och hennes döttrar Viola och Kinnda.

I Enköping så var det strålande sol och vi var framme kl 12 precis när det började.
Vi hängde våra jackor vid ett bord på övervåningen och gick sedan ner och hämtade lite mat, goda pajer, dricka, cupcake och kaffe på maten :)

Me&I, Klädfabriken, Lantlollorna och Brands for kids var där och visade sina kläder och jag kan säga att det var tur att jag inte tog med mig några extra pengar ovchjag slog dövörat till då dom sa att det gick bra med kort :lol:

Ett stor tack till Mirka och hennes familj för denna trevliga dag :)

 

 

 

4 reaktion på “Bloggträffen i Enköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *