Emma på Astrid Lindgrens

Tisdagen var en ganska stressig dag för mig, på morgonen hade jag prov och direkt efter fick jag stressa till dagis och hämta Emma för att bege oss till Astrid Lindgrens barnsjukhus där vi äntligen skulle få komma till gastromottagningen.

20131223-111514.jpg

Men vet ni vad, den sista månaden så har hon blivit så gott som bra, hon har gått upp i vikt får 12,0 kg till 12,4 kg och hon bajsar normalt.

Hon har varit så glad när hon går på toa och säger själv att det inte gör ont när hon bajsar, hon klagar inte längre på ont i magen. Magen är dock lite stor fortfarande men den ser verkligen i te så stor ut som förut, mjuk är den också.

Men jag vågade inte avboka besöket, för ca ett år sedan så blev hon bra i magen och jag avbokade då ett läkarbesök på vår närmsta barnläkarmottagning. När hon någon vecka senare blev förstoppad igen och jag ringde för att boka en ny tid så hade dom av någon anledning inga läkare kvar, då sa sköterskan att jag nästa gång inte skulle avboka någon tid.

Läkaren trodde att hon fortfarande är lite förstoppad, för magen är lite stor och att det ofta kommer lite i trosorna. Han skrev ut recept på Movicol och Resulax.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *