En vecka med Slanka

Som Danny skulle säga, mina damer och herrar, vi har ett resultation :lol:

Efter en vecka med tre Slanka milkshakes om dagen så visar vågen -4 kg och hela -5cm i midjan :yes:
20130309-092052.jpg

Jag ska skriva lite mer om Slanka sen men idag så bjuder Lindex på bio, vi ska se på Croodarna och det är dags att sätta fart :)

7 reaktion på “En vecka med Slanka

    • Jag tror man äter det så länge man känner att man behöver det, jag har tänkt köra Slanka maxi i 1-2 veckor till och sedan gå över till kombi i någon vecka till.

  1. Sv:Kändes lite ensamt på min egen domän. ;) Nä men jag vill testa på en bloggportal för att kunna synas mer, testa mina vingar och Allt för föräldrar riktar ju sig åt den målgrupp av läsare som jag har mest. Sen gillar jag enkelheten här. Jag var ju toppbloggare på finest.se ett tag men där tyckte jag att min blogg drunknade i all reklam och blinkande grejer. Jag tycker ändå min personliga blogg lyser igenom här och man kan ändå ändra designen mycket mer än det obefintliga när jag bloggade på finest.se. Inte ens att jag var toppbloggare där vägde över. Sen har jag kollat på olika bloggportaler och känt att Allt för föräldrar tilltalat mig mest.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *