Flickornas matta

Har precis hämtat ut flickornas matta, dom skickade ju fel matta och efter en trevlig mailkonversation så skulle skulle dom skicka rätt matta till mig.

Men det är en till likadan, fel matta dom skickat.

Ah jag blir så så trött, hur lyckas dom skicka fel matta TVÅ gånger????

5 reaktion på “Flickornas matta

 1. Nämen fasen vad irriterande =(=( Två gånger oxå !!! Då får de vid nästa leveransen skicka ett varsitt bäddset till töserna som plåster på köpet !!! Och skicka mattan med express bud =) Jätte tråkigt för er !!!

  Kram på er !

 2. En såndär grej hände mig en gång oxå fast med en tröja från Halens… Fick jordens fulaste tröja hemskickat till mig två ggr.

  Du borde få rabatt på den där mattan (om du nånsin får den rätta nån gång!)

  kram

 3. men va tjatigt!! =( tredje gången gillt kanske? ;o) hoppas på det iaf…

  fjärilarna på min sovrumsvägg är i nylon och ståltråd, köpta på ullared för tyå 5-6 år sedan. men jag såg faktiskt att dom fått in liknande igen, nu när jag var där i helgen. ;o)

  ang. bloggminglet i göteborg så blev jag lite arg på sara för att hon svarar så otrevligt (eller inte alls) på frågor från mig och mina vänner. det hela känns oseriöst annordnat och jag kommer enbart åka dit för att hämta min goodiebag, haha… jag har ju trots allt betalt. ^^
  att hon hela tiden tog bort mina inlägg på ”väggen” gjorde mig jätte frustrerad och min uppfattning om henne är just nu inte den bästa.

  kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *