Förhandsvisning av Elena från Avalor

Den 6 november kl 8 börjar Elena från Avalor på Disney Channel, serien är producerad av skaparen till Sofia den Första, den Emmy-nominerade producenten Craig Gerber.

Serien är fylld med äventyr, positiva budskap och musik, men även med magi, mytologi och folksagor. I varje avsnitt får vi även höra originalsånger från en mängd olika latinamerikanska musikstilar.

Jag och töserna satte oss häromdagen i soffan för att se det första avsnittet, tjejerna satt som små ljus och hörde direkt att det är Malins favorit, Amy Diamond som gör rösten till Elena 😊
img_8364

Amy Diamond sjunger även ledmotivet med samma namn som serien och i samband med premiären så släpps sången på Spotify. Det kompletta soundtracket släpps under våren 2017.

Efter varje avsnitt kommer tittarna att kunna ta del av en musikvideo från serien på Disney Channels YouTube-kanal och hemsida.

img_8372

Tonårsprinsessan Elena har räddat sitt magiska kungarike Avalor från en ond trollkvinna, och måste lära sig att regera som kronprinsessa. Elenas äventyr lär henne att hennes nya roll kräver att hon är eftertänksam, envis och barmhärtighet, egenskaper som alla riktigt stora ledare har. Eftersom hon bara är 16 år har hon till sin hjälp Stora rådet, som består av hennes morföräldrar, hennes äldre kusin, kansler Esteban, och en ny vän, Naomi. Elena får också vägledning och stöd av sin yngre syster Isabel, sina vänner Mateo och Gabe, och en trio magiska flygande varelser kallade jakiner.

Alla 👍 upp Av Emma och Malin 😊
Missa inte första avsnittet nu på söndag kl 8 på Disney Channel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *