Förhandsvisning av Resan till fjäderkungens rike

Noble entertainment och one37 bjöd igår in till en exklusiv förhandsvisning av Resan till fjäderkungens rike, en svensk animerad barnfilm i 3D.
Eftersom det är 7- års gräns på filmen så tänkte jag den kanske inte passade flickorna som bara är 4 år snart, så jag tog med mig Hampus och hans kompis Djamil :)

20140317-100700.jpg

Den lilla kaninen Johan bor på ett skepp tillsammans med sin pappa sedan hans mamma rest iväg till Fjäderkungens rike. En dag när hans pappa åker iväg för att handla får Johan ett mystiskt samtal på skeppets radio. Det är från Bill som inte vill åka till Fjäderkungens rike och behöver hans hjälp. Johan ser genast sin chans att hitta Fjäderkungen och lösa mysteriet. Här möter han Fjäderkungen, den galna arkitekten Bill, tuffa skeppare och alla fjäderprinsarna i ett magiskt land fyllt av spännande äventyr.

Det bjöds på Festis att dricka goda muffins från Bonjour att mumsa på.
20140317-100803.jpg

Jag tycker att det var en väldigt fin film men killarna tyckte att den var lite töntig. Kanske för att filmen handlade om söta kaniner och killarna vill se tuffa actionhjältar, men filmen är definitivt inte för mindre barn, den har sina små läskiga avsnitt.
Ni ska absolut gå och se filmen :)

Efter filmen så presenterades filmens regissör, skådespelarna bakom rösterna och de andra bakom filmen uppe på scenen :)
20140317-101921.jpg
Tre år tog det att göra filmen.

Stort tack för att vi fick komma på förhandsvisningen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *