Göteborg dag 3

Sista dagen planerade vi att gå tillbaka till Universeum och ta det vi inte hann med på tisdagen.
Det besöket gick rätt fort så vi hade några timmar att slå ihjäl innan tåget gick.

20120715-220945.jpg

Vi tog oss till Nordstan där jag glömde mitt kaffe inne på toa så jag fick stoppa i ännu en femma för att hämta den, eftersom ingen annan på hela centrumet verkade vara kissnödig så att jag bara hade kunnat slinka in och hämta mitt kaffe.

Lucas hade varit så smart att han innan vi åkte hemifrån tog strumpor från sin packning och fick då låna strumpor av min syrra men dom hatade han så vi gick och köpte nya till han.

Under tiden som jag och Lucas var och köpte strumpor så ringde Tim mig och undrade var hans ryggsäck var någonstans, då har han tagit av sig den någonstans och sedan glömt den.

Innan han la på så undrade han var hans telefon var, jag sa att den hade han på örat :lol:

Så runt Nordstan i panik när Tim äntligen kom på var den var någonstans, inne på polarn och pyret hade han tagit av sig den medan jag kikade på kläder. Den låg som tur var kvar där :yes:

Efter allt detta så gick vi till stationen, vi var lite kissnödiga så ner till toaletterna, stå i kö en stund och ja då ska dom ha en tia för att få låna toan.

Jag hade inte en krona på mig och inte tog dom kort heller, ska dom ta så förbannat mycket betalt då ska man fan kunna betala med kort, det var inte så att bankomaten var runt hörnet direkt :evil:

Vi struntade i toan och satte oss på perrongen och väntade istället, vi fick sitta en halvtimme ca innan vi fick gå på tåget som stått där hela tiden.

Resan hem gick bra med lite småbus från killarna som vanligt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *