Hemma från bion

Vi var först på plats idag, ja så tidiga att vi till och med satt kvar i bilen en stund :)
Vi fick ändå stå en stund i kö och killarna var rätt trötta på att köa när vi äntligen fick komma in, vi blev bjudna på godis från Haribo och dricka från Ramlösa och Festis.

Av vana vet jag att kiosken är stängd på dessa förhandsvisningar så jag hade poppat popcorn hemma som vi tog med, för vad är bio utan popcorn? :lol:
20130120-194010.jpg
På väg ut efter filmen så fick alla barn varsin goodibag med lite gott och blandat i :yes:

Filmen var bra men rätt lång, nästan 2 timmar lång och med några mörkare avsnitt så den är inte för det minsta barnen som kan bli rädda och som har myror i rumpan :)

Röjar-Ralf längtar efter att vara lika omtyckt som sitt spels perfekta hjälte – Fixar-Felix.
Problemet är att ingen tycker om en skurk.
Men de älskar hjältar… så när ett nytt modernt spel dyker upp där tuffingen Sergeant Calhoun har huvudrollen ser Ralf sin biljett till hjältedom och lycka.
Han smiter in i spelet med en enkel plan – att vinna en medalj – men snart har han förstört allt, och av misstag släppt lös en dödlig fiende som hotar alla spel i spelhallen.
Ralfs enda hopp är Vanilja von Sockertopp, en ung bråkstake från ett bilracingspel, som kanske kan vara den som lär Ralf hur man blir en snäll kille. Men kommer han i tid att inse att han är tillräckligt bra för att bli hjälte – innan det är ”Game Over” för hela spelhallen?

20130120-195615.jpg

Tack Mgroup Pr & Event för inbjudan :)

2 reaktion på “Hemma från bion

    • Det gick inget vidare att kommentera på din blogg med iPhone :(
      Ja det var skoj att ses, vi får hålla tummarna att nästa gång bara är för oss mammor så man hinner umgås lite :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *