Hemma från kryssningen

Hemma sedan några timmar och alla barnen är i säng, så jag passar på att skriva några rader.

Det har varit ett härligt dygn ombord på Birka. Vi började med middag på reastaurang Four Seasons. Servitörerna hade häcken fulla, så dom fick springa stackarna, vår dricka tyckte han vi kunde hälla upp själva och sedan stack han iväg, men han var så trevlig och maten var god :yes:
20130324-210520.jpg

Vi tog en sväng förbi receptionen och bad om extra handdukar, något jag gör varje gång jag kryssar och det har aldrig varit något problem. Inte nu heller, det var även kladdigt på golvet runt toaletten :urk: men det var inga problem sa dom :yes:

Sedan en tur till taxfree butiken, vi och halva båten :lol: men vi hittade lite smått och gott.
Vi lämnade allt i hytten och tog ett litet varv runt båten, tittade på karaoken och var sedan först på plats när discot öppnade 8)
20130324-212105.jpg

Vi blev inte långvariga på discot, syrran tog en drink och sedan var det dags att dra sig tillbaka till hytten.

Då upptäcker vi att vi inte fått några extra handdukar, mina handdukar som jag hängt upp har dom tagit och sedan lämnat nya och Anna och syrrans handdukar har dom plockat fram från deras sängar, som om vi inte visste att dom var där :roll:
Jag ringer ner till receptionen och förklarar läget, att det måste blivit något missförstånd, vi ville ha extra handdukar inte byta ut de vi redan har.
Jag är snäll och trevlig hela tiden, men vet ni vad hon gör? Med sin snäsigaste röst säger hon att vi får väl se om städerskan hinner och sedan slänger hon på luren i örat på mig :o

Vad i helskotta, beter man sig så när man arbetar i en reception, eller vilket jobb som helst för den delen???????

Nåväl, vi förstod att det inte skulle bli några extra handdukar så vi lade oss och låg och tittade på tv och pratade en stund innan vi somnade.

Redan strax efter 8 var vi och åt frukost, jag åt så jag nästan sprack tror jag :lol
Syrran hade bokat en behandling på Relax & Spa så hon åkte upp före oss.
Jag och Anna var inte långt efter, medan syrran fick en härlig massage så satt jag och Anna och bubblade, både inomhus och utomhus i solen. Utomhus var klart bäst, så underbart att sitta och bubbla i solen när det är kyligt ute :yes:
20130324-213235.jpg

Vi tog ännu en sväng till taxfreen och jag köpte två fina halsband och ett armband till mig själv :)
Sedan åt vi lunch i Bistron, där satt även Bert-Åke varg med sällskap och åt lunch :yes:
20130324-220023.jpg

Då lunchen var avklarad så var båten nästan hemma igen så det var bara till att packa ihop och lämna hytten.
Syrran tog bussen hem och jag och Anna promenerade bort till tunnelbanan.

Det här var verkligen en toppenkryssning som jag hoppas att vi snart gör om :yes:

Emma och Malin tar plats i väskan och säger att dom ska åka båt :lol:
20130324-220243.jpg

2 reaktion på “Hemma från kryssningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *