Kaananbadet och Hampus simmar

Igår åkte vi till kaananbadet, det var så varmt och skönt både i luften och vattnet.

20140730-130138-46898379.jpg

Hampus simmade hundsim och hade skoj men jag sa åt honom att träna på simtagen, han gjorde det och rätt som det var så simmade han :3

Både Simon och Hampus gick på simskola förra sommaren men lärde sig aldrig simma, men dom har varit bra nära. Men det riktiga intresset för att simma har inte infunnit sig riktigt när dom båda tyckt att hundsim fungerat så bra.

Men nu simmar alltså Hampus på riktigt och han var så glad och stolt, mamman också såklart :3

Det skedde också en otäck olycka igår, en pojke som trillade ner från hopptornet ner på bryggan.
Han såg rätt blåslagen ut men kunde gå med hjälp och fick sig en tur med ambulans.

Jag kunde inte sluta tänka på pojken och hans mamma men så hade jag idag turen att hitta dom på instagram och han hade klarat sig fint, men hade hade rätt ont såklart :)
Jag är så glad att allt gick bra :3

Jag försökte ringa 112 men kom inte fram, en röst sa något i stil med att det var hög belastning och att jag inte skulle lägga på. Fruktansvärt, tänk om pojken faktiskt varit döende, som tur var så var det en annan tjej som kom fram så jag la på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *