Liseberg dag 1

Väl framme i Göteborg så var rummet redan klart och vi kunde checka in och lämna våra grejor på våning 10 och titta på den fantastiska utsikten mot Liseberg, innan vi rusade över gatan och in på Liseberg.

med coopkortet så bjuder Coop på åkbandet dag 2 :yes:

image

Vi började med Balder och som ni ser på bilden så mindes killarna var kameran är :lol:

Sedan var det dags för Atmos fear, Simon är för kort för att få åka den men Lucas får åka, men han totalvägrade. Jag förstår inte varför eftersom han mer än gärna åker fritt fall på gröna Lund.

Helix, vi åkte helix. Vi stod i kö i en timme för att åka helix och när vi väl var framme så vågade inte Lucas åka. Så jag och Simon åkte och jädrans vilket drag det var i den berg- och dalbanan, så läskig och så rolig. Mer mer :yes:

Att stå i kö var inget jobbigt, man kan ladda ner ett spel i AppStore som består av några småspel som man kan spela under tiden man står i kö. Man spelar mot de andra i kön och vinsten består av en expressbiljett. Rätt som det var så vann jag en sådan :) den använde jag mig av på kvällen.
image
Andra gången så vågade Lucas åka och han ångrade sig inte kan jag säga :)

Vi åkte det mesta på Liseberg och killarna åkte Kållerado ett flertal gånger och blev helt dyngsura, tur att jag innan tog deras mobiler innan dom åkte.

image

Det var så skönt att bo så nära Liseberg, att vara på rummet några minuter efter vi lämnade Liseberg.
Det var en bra första dag i Göteborg och efter lite prat så somnade vi gott i sängen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *