Liseberg dag 2

Vi var lagom trötta på lördagmorgon men vi ville vara på Liseberg vid öppning, så det var bara att masa sig upp.

Frukosten var väl ingen höjdare, fanns inte så mycket pålägg tyckte jag även om den frukosten som fanns var god.
Vi fick sitta vid något sidorum och inte i matsalen, rätt så lugn och skönt :)

Se den fina legobyggnaden av hotellet :)
image
Haha kolla paret bakom killarna i Flumeride :lol:

När vi vaknade på morgonen så såg vi att det sovit folk utanför Liseberg, hade inte alls tänkt på då jag bokade resan att kolla vilka som skulle uppträda, denna kväll skulle snoop dogg uppträda.
Det var mycket folk redan vid öppning och vi skyndade iväg till helix, killarna hann med andra åket och satt längst fram.
Jag ville också testa på att sitta längst fram så jag åkte efter dom, det var mycket roligare och läskigare att sitta längst fram :yes:
image

I fortsättningen var det två timmar kö till helix och det orkade vi inte med så vi satte oss utanför kön och spelade helixspelet. Duktig som jag är så vann jag två biljetter på ganska kort tid :yes: och snäll som jag är så fick killarna ta dom.
image

Det var långa köer hela dagen så jag åkte inte så mycket, killarna däremot orkade stå i några köer och fick åka lite.
Mot kvällen så var maxgränsen på antalet gäster nådd och entréerna stängde.
Då började folk klättra över staketet för att kunna komma in och se konserten, vilket resulterade i att Balder och flumeride stängde då dom ligger längs med staketet och utgjorde en säkerhetsrisk.

Killarna skulle åka Kållerado innan stängning och ställde sig i kö, efter en stund ser jag hur folk går ut och alla båtarna står utanför och personalen kommer för att hjälpa alla ur båtarna.
Blev rädd att killarna stod längst fram i kön och fick vända och gå men dom hade tur och fick vara med om detta spännande, att hoppa ur båtarna innan slutdestinationen, vilket dom tycket var jättekul :)

Vi stod en stund i fönstret och tittade på entrén till Liseberg som var full av poliser och kravallstaket. Även om det var lugnt när vi gick vid stängning så kändes det konstigt att se allt detta.

En reaktion på “Liseberg dag 2

  1. Åh vad mysigt med Liseberg, har inte varit där på 8 år dock!! Har släkt nere i Göteborg men som sagt längesen vi var där, var mycket där när vi var yngre. Ni verkar ha haft kul!
    Herregud att det kan bli sånt tryck så de får stänga karusellerna, otäckt med folk som klättrar över!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *