Löss och svamp

Dagen började med ett läkarbesök på vårdcentralen för Lucas, han har fotsvamp på vänster stortå.
Innan jul skickade jag honom till skolsköterskan som tittade på tån och hon rekommenderade en salva.

Nu såg jag att han hade fått en liten spricka på sidan av tån så jag ville att någon kikade på tån.
20140103-205119.jpg

Hon rekommenderade oss att fortsätta smörja några dagar till men även att smörja med en mjukgörande kräm, varför hade inte jag tänkt på det?
Vi fick även en remiss till någon fotvårdsspecialist som har lokal på vårdcentralen, hon var tyvärr inte där nu.

Så mitt på dagen så tyckte jag att Hampus kliade sig lite väl mycket i huvudet, så jag satte mig och tittade i håret på honom och mycket riktigt så hittade jag en äcklig lus rätt fort :-x

Ibland verkar de förbaskade rackarna vara osynliga för häromdagen så tittade jag jättenoga i hans hår eftersom han kliade i håret men då såg jag inte en enda, märkligt.

Vi har alltid ett par flaskor Hedrin Once hemma så det var bara att ta in dom i badrummet en efter en, då alla var klara så räckte det det inte till mig och Magnus så jag fick springa iväg och köpa.
Jag tittade i alla fall igenom alla så noga jag bara kunde men kunde bara hitta i Hampus hår och en stor rackare i Emmas hår.
20140103-212827.jpg

Ikväll så rakade jag småkillarnas hår, det stora är relativt nyklippta. Men typiskt nog så gick hårtrimmern sönder när jag rakade Hampus så Magnus fick åka iväg och köpa en ny, positiva med det var att jag fick en cappuccino från espresso house :yes:

Hoppas vi slipper det vidriga krypen resten av året.

En reaktion på “Löss och svamp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *