Lucas 11 år

I måndags så fyllde Lucas 11 år och det firades såklart ❤️
image

Vi väckte Lucas med sång, paket och frukost på sängen. Han fick ett snyggt skal till mobilen och ett spel till Playstation som han önskat sig.

Tjejerna lämnades sedan på dagis, sedan till frissan med alla utom Hampus, tänk om jag jag bara sluppit det denna dag. Men killarna ville vara fina när skolan började och Magnus klarade visst inte av att gå till frissan med dom.  Hoppas han kan ta Hampus nästa vecka i alla fall så att han är fin när det är dags för skolfotograferingen.

När vi äntligen var hemma allihop och redo att äta tårta så var kl närmare 16.

Tre presenter till fick Lucas, en större skärm till sin dator, presentkort på sf och en bok.
image

Jag tror att Lucas var riktigt nöjd 😊

Se vilken fin bild jag lyckades ta på mina ❤️
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *