Tävla om en fika på Max för dig och en vän

Nu har du chansen att vinna en fika på Max för dig och en vän.

Max gör om hela sitt kaffesortiment så att du kan ta en härlig fika med en kopp kaffe gjord på nyrostade bönor från Starbucksägda Seattle’s Best Coffee.
Förutom en fyllig kopp bryggkaffe kan du beställa en krämig cappuccino, en fluffig latte och en smakrik espresso.

max

Max utökar även desserterna så varför inte ta en Vanilla Donut eller Chocolate chip cookie till kaffet :)

Dessutom är allt kaffe på Max Fairtrade-certifierat! :yes:

För att tävla om en fika på Max för dig och en vän behöver du bara följa två enkla steg.

*Svara på frågan: Vem bjuder du på fika om du vinner?
*Dela tävlingen offentligt på din Facebooksida (glöm inte länken i din kommentar).
Valfritt:
Följ Underbaraungar på Instagram.  När du ändå gör det så kan du passa på att dela tävlingen och tagga @underbaraungar och #tävlarunderbaraungar.

Tävlingen avslutas den 6 april 2014 kl. 23:59.

Lycka till!

18 reaktion på “Tävla om en fika på Max för dig och en vän

 1. Jag bjuder min bästa väninna som är sjukskriven och behöver bli lite glad. Tävlar gärna om att få smaka deras nya kaffesortiment.

 2. Jag skulle bjuda min dotter på en riktigt god fika. Hon behöver muntras upp lite och vem blir inte lite gladare av att bjudas på fika. ;)

 3. Hejsan!

  Jag skulle absolut ta med mig min älskade dotter på en god fika. Hon har nyligen övervunnit mycket svår cancer och behöver verkligen komma ut bland folk igen efter en mycket lång tid i sängen. Håller tummar och tår att just vi en mysig fika får!

  Har delat tävlingen på fb med namnet: https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9 Samt följer, delar och taggar på Instagram birgitta_abrahamsson

  Kram

 4. Hej!

  Jag skulle ta med mig min helt underbara mamma på en smarrig fika. Hon nyligen vårdat mig under min hemska resa med mycket svår cancer. Nu är jag på benen igen och vi båda skulle verkligen uppskatta lite avkoppling och sitta och prata över denna goda fika. Hoppas hoppas hoppas!

  Har delat tävlingen på facebook med namnet https://www.facebook.com/Madelene35?ref=tn_tnmn Jag följer, delar och taggar på Instagram med namnet madelene_abrahamsson

  Kram

 5. Jag är gärna med och tävlar, och skulle faktiskt bjuda med mig min dotter på lite egen tid tillsammans med mig. Den senaste veckan har hon flera gånger nämnt att det var länge sedan vi gjorde något tillsammans bara vi två, och det känner jag också det så det vore underbart att bara få komma bort vi två och mysa till det lite med go fika och egentid.

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 6. Jag vill ju gärna fika på Max med min dotter när hon kommer hem från Spanien!!
  Jag har delat tävlingen offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  KRAMAR!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *