Nu ska vagnen väck

Ja nu när flickorna sitter framåtvända så har jag ingen anledning att behålla vagnen, jag köpte den bara för att den går igenom vår dörr och att att flickorna kan sitta emot mig.

Nu när dom sitter framåt måste jag backa genom dörren för att komma in/ut eftersom suffletterna pekar lite utåt och då fastnar i dörren.

Men först måste en ny vagn inhandlas innan jag säljer donkeyn, måste även byta skumgummit på handtaget som gått sönder lite.

Ska kolla blocket hur priserna ser ut innan jag sätter ut något pris här på bloggen. Det ingår en del också, 1 liggdel, rosa och svarta suffletter, 2 rosa sittdynor, footsacks, 2 rosa nya åkpåsar, oanvända original regnskydd och ett stort som täcker båda sittsarna och bumperbarskydd.

Har funderat på en Mountain buggy duo eller dueten som är smalare, ska åka och låta flickorna prova båda innan vi bestämmer oss :)

Åh nej, beslutsångesten slet tag i mig :| Ska jag kanske behålla vagnen? Flickorna börjar ju på dagis i höst och då kan vi sälja vagnen då och istället köpa en tvillingsitty????

8 reaktion på “Nu ska vagnen väck

  1. ÅÅÅÅH VAD FIN.
    Jag har ju en rosa carena, men denna slår allt!!!
    Köpte nyss en basson för att ha dom emot mig då jag kände att jag saknade kontakten..

    Vad tror du att du tänkt sälja den för..?.. jag är ju vagnfreak ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *