Overaller till töserna

Dagen började med en tur till Solna centrum med Lucas och töserna, där skulle en overall inhandlas till Emma. Hon fick en fin från kappahl som har 25% på alla barnkläder.

Till Malin hade jag redan köpt en Tenson Buster på team Sportia som har 50% på allt. Men efter att ha googlat lite så visar det sig att den overallen är två år gammal och knapparna innehåller både nickel och bly 😡 så den fick genast åka tillbaka.

Personalen verkade helt klart medvetna om vad det är för overall dom säljer, för när jag sa att jag ville ha kontanter tillbaka och inte på kortet som hon propsade på så berättade jag var tvungen att gå och köpa en ny overall direkt eftersom knapparna innehåller nickel och bly så vände hon genast och gav mig kontanter.

Malin valde istället en fin Everest från stadium 😊

image

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *