Restaurangmiss

Igår var jag och Anna och åt på Jensen’s Bøfhus, vi har ätit där många gånger och ofta har det varit något att anmärka på.

Man får vänta länge på att få beställa, vänta länge på maten, vänta på att få betala, för lite potatis, för lite grönsaker ja senast igår, pommes istället för råstekt potatis ja det hände senast igår. Ja alltid är det något men gårdagen tog verkligen priset.

Jag beställde köttet välstekt, som alltid.
Jag skär lite i mitten för att kolla och den ser helt rå ut nästan :urk:
Jag säger till och dom tar tallriken och går och kommer tillbaka 10 min senare.
Då har jag fått tillbaka samma köttbit men nu har den krympt till hälften och är helt bränd, det är fasiken inte klokt :evil:
20130328-201726.jpg

Nu verkade servitrisen irriterad och jag skulle få prata med chefen, men henne fick jag sitta och vänta på i 10 min.

Vid det här laget var Anna klar med sin mat så jag åt upp det sista av hennes kyckling.
Nåväl chefen kom och hon bad om ursäkt och jag slapp betala, ja inte tusan hade jag tänkt betala för den brända biten och så skulle jag få ett presentkort på en ny måltid hemskickad.

Men, jag är inte säker på att jag vågar gå dit igen :|

Tjejen bredvid oss var också så missnöjd med sin mat att hon inte behövde betala, herregud hur svårt ska det vara att göra rätt? De verkar ju som att det är rätt många som klagar så man undrar ju varför dom inte tar klagomålen till sig?

2 reaktion på “Restaurangmiss

  1. Det var två som vann varsin valfri vara, ena en piercing och du halsbanden, jag kontaktade henne, fick inte tag på henne först men sen svarade hon, hon håller på att flytta hela sitt företag utomlands, fick inget riktigt svar på varför ni ej fått grejerna men jag gör vad jag kan, jag måste be om ursäkt också. Jag mår inte bra och vi håller på att förlora en mycket älskad och tyvärr alldeles för ung släkting. Mitt liv är helt upp och ner, i skrivande stund känner jag inte för att tjata på henne mer heller. Jag ber åter igen om ursäkt. Jag hoppas det löser sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *