Slanka, en liten summering

Dag 3 idag med Slanka maxi och än har jag inte haft några problem med hunger, jag har läst att dag 3 brukar vara den jobbigaste men det verkar som tur är inte stämma på mig :)

Dagens lunch, slanka choklad :yes:
20130403-200718.jpg

Det har gått några veckor nu sedan jag började med Slanka och en del av er undrar säkert hur jag mår och hur det går, för det är faktiskt så att det inte är en dans på rosor hela tiden när man går på maxi.

Jag känner att jag mår bra när jag går på maxi och över huvudtaget sedan jag började med Slanka, riktigt bra faktiskt. Jag känner att jag orkar mer och har en massa extra energi och för varje dag som går så känner jag att kläderna sitter lösare i midjan, då mår jag ännu bättre och känner att jag kommer närmare mitt mål :yes:

Dock är det lite jobbigt att inte kunna äta med familjen, jag har svårt att vara i köket när dom andra äter. Jag brukar sysselsätta mig med något under tiden, som att hänga tvätt eller uppdatera bloggen.
Även kvällarna när barnen lagt sig känns svåra ibland, jag brukar dricka lite extra vatten och titta på en bra film eller serie.

Jag har märkt att många är emot denna form av bantning, jag har fått en del kommentarer om det både på bloggen och Instagram,som tur är så har de flesta kommentarer varit positiva.
Många använder VLCD (very low calory diet) som en kickstart på sin viktminskning. Man måste självklart ändra sina matvanor och motionera, man kan inte tro att man ska kunna äta som innan för då går man självklart upp allt igen.

Om du vill ha ett smakprov på en Slanka milkshake så finns information om hur du går tillväga hos Slanka på första sidan och om du liksom jag bestämt dig så är det aldrig långt bort till en Slanka-coach :yes:

Jag är inte klar än men snart hoppas jag att jag kan visa er en riktig före och efter bild.
20130403-223950.jpg

Om jag kan, så kan du :yes:

4 reaktion på “Slanka, en liten summering

  1. Jag har gått på vlcd-kurer i mina dagar och alltid rasat i vikt :) Men nu har jag inte orken till det..blir föör trött! Så jag kör nu med LCHF. Har gått ner 4 kg och 3 cm i midjan på 1½ vecka :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *