Snabba cash 2 och olycka

Halva sommaren så har jag och Anna planerat att se snabba cash 2 lördagen den 18 augusti, dagen efter premiären och dagen efter Lucas födelsedag.
Efter filmen skulle vi gå ut och äta och ta en cider.

Det blev lördag den 18 och jag och Anna möttes inne i stan för biobesöket, köpte popcorn och dricka och satte oss i salongen.

20120820-172436.jpg

Filmen var jättebra och jag kan varmt rekommendera den, men se ettan först om du inte gjort det redan :)
Anna grät som ett litet barn i slutet av filmen, jag som är superkänslig och gråter till alla filmer fällde inte en tår :lol:

Mitt i filmen ringde min mamma, hon var just då i Kroatien med min syster så jag blev lite orolig. Men skickade ett sms tillbaka att jag var på bio.

Då filmen närmade sig sitt slut så ringde Magnus och då blev jag såklart ännu mer orolig, varför skulle Magnus ringa när han vet att jag är på bio?

Då filmen var slut så ringde jag Magnus först, Malin hade ramlat mot Lucas element och fått ett jack i huvudet.

Så vi bestämde att han skulle hämta upp mig i västra skogen så att han slapp ta med alla småbarnen in på närakuten.

Sedan ringde jag mamma men någon annan svarade, hörde inte ens vad dom sa, såg framför mig hur personalen på ett sjukhus i Kroatien svarade :cry:
Men det visade sig att det var mammas jobbtelefon och den hade hon lämnat över till en kollega innan hon åkte iväg och kollegan trodde hon hade missat ett samtal, så vi fick oss ett gott skratt båda två :lol:
Framme på barnakuten så var det ingen kö, en sköterska tittade och tvättade rent såret, lyste i ögonen, ställde några frågor och en läkare kom och tittade och sa att inget behövdes göra mer än att vi skulle ha lite extra uppsikt över henne de närmsta timmarna :)

Pyttelitet sår men ett ganska djupt jack som inte syns på bild.
20120821-165905.jpg

Besöket tog väl kanske fem minuter så jag ringde Anna och Magnus skjutsade mig tillbaka till stan och jag och Anna fortsatte kvällen som planerat :yes:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *