Snökaos i Stockholm

Dagen började med att vi var lite sena iväg i morse, vilket inte gjorde något tyckte jag eftersom bussen enligt sl.se skulle vara sen i det här vädret.

Vi var nästan 10 minuter sena till bussen och den kom precis när vi kom fram till hållplatsen, men vi hann inte långt innan den körde fast. Alla gick av och började gå, strax därefter kom han loss och vi kunde kliva på igen.

Jag lämnade tjejerna för att gå och ta bussen till jobbet, den bussen var över 10 min sen och när den var en bit från jobbet så gick de flesta av eftersom en buss lite längre fram fastnat i en rondell och blockerade trafiken.

När jag skulle hem så hade busstrafiken slutat helt och hållet och den övriga trafiken gick i snigelfart.

img_8389
Ni ser bussen som står fast i rondellen.

Jag och en kollega fick gå till st Eriksplan och där ta t-banan för att att komma till skolan och hämta tjejerna, där var jag 10 min tidig 😄

Det är samma visa varje år det snöar lite mer än vanligt, Stockholm står helt handfallen och undrar var all snö kommer ifrån 😂
Jag sa till barnen att allt snöande kommer från att det är änglarna som gråter pga USA-valet 😄

img_8392
Det tog lite tid att gå hem från skolan eftersom tjejerna prompt skulle gå där det var oplogat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *