Spännande bloggevent

Igår var jag på ett spännande bloggevent som annordades av Tampons for free och Pronaxen i Indiskas festlokal i frihamnen, där fick vi smygkika på Indiskas nya kollektion och så fick vi en massa bloggtips.

20121018-172553.jpg

Vi fick en fin goodiebag på väg ut där vi i samlad trupp gick vidare för att sitta i publiken på Hellenius hörna, Tomas Ledin var kvällens gäst och jag tror att det avsnittet kommer att visas nästa söndag :yes:

20121018-181240.jpg
Att få vara med under inspelningen var en upplevelse, det var en del omtagningar innan dom tyckte dom fick till det. Lite skillnad mot när jag för ett år sedan var på Idol som sändes direkt, då kunde inga omtagningar göras.

Tyvärr kunde jag inte stanna till det var slut eftersom Magnus skulle åka och jobba, så det vara bara till att hoppa in i en taxi kl 21.
20121018-193824.jpg
Det var en riktigt trevlig kväll med goda bloggvänner :)

6 reaktion på “Spännande bloggevent

  1. ja trodde det skulle ha slutat kl 21. men det höll på ett bra tag längre. jag var inte hemma förrän 23.. riktigt trött och sliten. men det var jätte roligt ändå :D

  2. Vilka roliga grejer ni drar runt på! =) Haha här i lillstan händer det inte mycket inte. ;o) Härliga goodiebags får ni också.
    Tack för gratulationerna till lillpys!
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *