Swedish Hasbeens utförsäljning

I förmiddags begav jag mig av till skrapan på söder för Swedish Hasbeens utförsäljning, både nyheter och äldre kollektioner till 50-70% rabatt och eftersom det är min födelsedag så måste jag ju shoppa lite till mig själv :yes:

Kön var grymt lång, den ringlade sig långt utanför skrapan men Anna stod redan i kö när jag kom dit och var redan halvvägs så jag behövde inte köa länge.

Inne i affären var det kaos, så mycket folk och så mycket skor och de flesta la inte tillbaka provade skor på sin plats så alla storlekar låg blandade. Personalen var duktiga och kämpade hårt på att lägga tillbaka alla skor rätt plats :)
20130529-162735.jpg
Jag hittade vad jag sökte och är så nöjd :yes:

Jag och Anna hann med en snabb lunch på Vapiano innan jag var tvungen att hasta hem för att fixa tårta, mums :)

Även i morgon kan man fynda Swedish Hasbeens i skrapan om det är någon som missade idag :yes:

2 reaktion på “Swedish Hasbeens utförsäljning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *