Underbara bloggmiddagen 2013

Jag var lite sen in till stan igår men jag och Anna hann ändå med en kaffe och en tur på hm :)

Vi var framme på Restaurang Sahara en stund innan middagen började kl 18, flera kända ansikten stod redan utanför och pratade.
20131005-114916.jpg

Vi gick in och tog en plats och herrejöses så mycket goodiebags och vinster, jag har aldrig sett nått liknande :80:

De andra bloggmammorna trillade och jag tror att vi allt som allt var nästan 55 personer, den goda maten kom in och Ewa och Anna som ordnat denna underbara middag, satt inte ner och åt många minuter, dom var på fötter och drog vinster nästan hela tiden.
Alla hade fått varsin lott och nu blev det dragning, alla vann någonting, inte bara en gång, inte heller två gånger utan hela fyra fina vinster blev det :yes:
20131005-120600.jpg

Ni kan ju tänka er hur hårt dessa underbara kvinnor jobbat för denna middag, så inte mer än rätt att även de skulle få något.
I en hemlig grupp på Facebook drogs en i samling igång och det resulterade i varsitt presentkort på sturebadet.
Det var även några av de andra som ordnat egna överraskningar, som vin, varsin bok från Martin Melin med en personlig videohälsning, smycken och säkert något mer som jag missade :)

Kvällen var utan tvekan årets event, inte pga av alla goodiebags och vinster (men en toppenbonus) utan att den känns så kravlös.  jag har längtat sedan förra året, jag hade så kul då :D
Tyvärr hann jag inte hälsa på alla, då vi var många och satt i två olika rum.

Annelie delade ut vackra halsband till oss allihopa från Living and Room.
20131005-122723.jpg

Med tre stora tunga goodiebags och en lite mindre så fick det bli taxi hem, för det första var det ju sen fredag kväll och då är det inte trevligt att åka tunnelbana och för det andra så var kassarna alldeles för tunga att bära på :lol:

Jag var hemma vid kl 23 och jag kan ju säga att Magnus helt tappade hakan när jag kom in med fyra goodiebags varav den ena var en Sodastrem Source med lite tillbehör.
Hur tusan kan man få en hel Sodastream i en goodiebag frågade han förvånad flera gånger.
Jag hade inget svar på det för jag förstår det inte heller, hur har tjejerna ha fixat det? Helt otroligt säger jag bara :yes:

Jag var duktig och började fota innehållet i goodiebagsen men den sista missade jag att fota, då pratade jag i telefon, den telefon jag fotar med :lol:

Först vid halv ett kom jag i säng och då var jag trött vill jag lova, jag sov ända till 9.30 idag när Magnus väckte mig, annars hade jag väl sovit hela dagen :)

Stort TACK till de bästa tjejerna Ewa och Anna för den fantastiska bloggmiddagen 2013 som ni ordnat :3
Jag kommer leva länge på den här kvällen.

Som vanligt kan ni se fler bilder på min Instagram  från kvällen.

5 reaktion på “Underbara bloggmiddagen 2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *