Vinn biobiljetter till filmen Sune på Bilsemester

Julen närmar sig med stormsteg och på juldagen så har filmen Sune på bilsemester premiär på bio och i samarbete med Nordisk Film har jag nöjet att tävla ut biobiljetter till just Sune på bilsemester.

5 stycken vinner 2 biobiljetter var :yes:

bild 2

Denna gången får vi följa Sune och hans familj på en bilsemester genom Europa, målet är en liten by i Sydtyrolen där Sunes föräldrar firade sin smekmånad för 20 år sedan.

För att vara med och tävla ska man:

*Svara på frågan: Vem tar du med dig på filmen?
*Dela tävlingen offentligt på din Facebooksida (glöm inte länken i din kommentar).
*Följ Underbaraungar på Instagram (för att inte missa vinnarna, det inget tvång för att delta i tävlingen 8) ).

Tävlingen avslutas den 17 december kl 21:00 och senast dagen efter presenteras vinnarna, så ska biljetterna hinna hem till er innan jul.

Lycka till!

40 reaktion på “Vinn biobiljetter till filmen Sune på Bilsemester

 1. Jag skulle låta min dotter Linnea gå med sin ”pojkvän” Dante :) De är så söta och har hållit ihop sen första dagen på 6 års :) Själv skulle jag köpa till en biljett och gå med dem :)

  Delar på fb under Ewa Svedmarker offentligt förstås :) Gillar sedan tidigare :)

 2. Såklart att jag vill vara med, vi älskar Sune i grekland, jag tar med mig äldsta sonen som behöver piggas upp lite med ett gott skratt, delar tävlingen på fb förstås och följer dig på insta kram Diana

 3. Vi såg första Sune filmen och vi älskade den och ser fram emot uppföljaren, så till denna film tar jag med mig både man och barn :))

  Jag delar på facebook/Angelica Broman

  Hoppas nu på biobiljetter utav Tomten i år.

  J´Kram

 4. Jag är med!
  Jag vill ta med mig min bonusson på 11 år! En biodejt med lunch tror jag blir kul på jullovet! Han och jag har inte hängt så mycket ensamma under hösten så det är behövligt(speciellt i ett hushåll med två småsyskon som tar en massa plats). Delar och gillar.

 5. Hej!

  Skulle ge biljetterna till våra äldsta barn som är 10 år, de älskar att gå på bio i hop och kan behöva en liten paus från sina bråkiga småsyskon! ;)

  Har delat på FB ( mitt hela namn ser du i mailadressen) och följer på insta som tjenakexetstarduharochsmular! :)

 6. 1. Jag skulle låta maken få gå med vår dotter på filmen, hon är såå avundsjuk på storebror som får gå på förhandsvisningen tillsammans med mig – såå, det skulle bli en perfekt julklapp till henne. <3

  2. Delar på FB (offentligt) i namnet Carolina Åhsberg

  Jag följer dig på Instagram @Carolina1979

 7. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna ta med mig min dotter för att se filmen. Detta vore en perfekt julklapp då vi älskade den första filmen bägge två.

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 8. Jag vill vara med och om turen är på min sida tar jag med både Viggo och min MAN på bio i mellandagarna !
  Han ( mannen )såg precis ut som Sune när han var liten, och vi skojar ofta om att han hade kunnat slinka in på inspelningen och gjort rollen utan att någon hade märkt någon skillnad.

  Delar på fb – M Mela Johannesson

  och följer med Instagram ( frokenmela )

 9. HEj!
  jag har inte instagram men hoppas jag kan tävla ändå! jag delar tävlingen offentligt på fb en extra gång istället! ;).
  https://www.facebook.com/gabriella.ekdahl

  Vore super kul att vinna! alltid älskat Sune! Jag skulle ta med min systerdotter på filmen, jag har läst alla böckerna för henne och tittat på alla filmer och serien!
  Vore underbart kul att även gå på denna film! jag är lärarstudent och har nämligen inte så mycket pengar.

  Stor kram och God Jul!
  ps.. Tyckte din son Tim var så lik han som spelar Sune, var tvungen att kolla om de var samma person ;).

 10. Jag skulle vilja ta med min systerdotter på bio under hennes jullov. Då ska vi träffas och det var länge sedan vi fick egentid tillsammans. Vore kul om hon och jag fick göra detta ihop, vi ses så sällan nu då det skiljer 80 mil mellan oss.
  Jag delar tävlingen på min FB, Tina Carlström: https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351

  Kram Tina

 11. Jag är med och tävlar. Skulle vilja gå tillsammans med min äldsta pojk för att det känns som om han hamnar lite ”i kläm” emellanåt. De små tar ju mycket tid och sådär, och det är extra mycket när jag och L kommer iväg på ”egen tid” – så detta vore ett kanonbra tillfälle för mamma-son-tid!
  Delat på fb (Annika Nilsson Pettersson)
  Följer på instagram (@drommenom11barn)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 12. Jag skulle vilja gå på filmen med min dotter. Ett gott skratt är en perfekt del av vår mamma/dotter-dag som jag ville överraska henne med i januari!!
  Har delat på fb:Carina Henemo och följer på insta @henemo

  Kram!!!

 13. Jag vill vara med.
  Jag skulle ta med mig min dotter Heaven eftersom hon snart fyller år och gärna vill gå på bio. Skulle köpa till en till biljett så att hon kunde få ta med sig en vän.
  Jag har delat på facebook i namn Linnéa Möller.
  HAr ej instagram.
  Mvh jessamy_@hotmail.com

 14. Jag tar med mig min dotter och hennes pappa. Hon stor älskade Sune i Grekland, och det passar perfekt att få gå med henne, låta lillebror vara hos faster el moster undertiden. Att få ge sina barn egentid med oss föräldrar är viktigt. Hoppas att vi vinner :)

 15. Delat på FB:
  https://www.facebook.com/liselott.json/posts/609650385769726

  Jag betalar mer än gärna min egen biljett och tar med mig mina två yngsta barn på bio. Så tråkigt att det inte är barnpris på alla filmer som barn kan tänkas vara intresserade av, visst blir det dyrt att gå på bio som är så uppskattat av ungarna. Sune i Grekland köpte vi på dvd och det är ju inte riktigt samma grej liksom :D

  Hoppas på max tur för mig, Mimmi och Max!
  Ha det allra bäst i helgen önskar Instagram-lösa Liselott

 16. Hej, jag skulle bjuda med min 8-årige son som bara älskade Sune i Grekland och som jag tycker behöver en extra julklapp. De har haft ett tufft halvår med lärare som hoppat av och svikit klassen som i sin tur fått dåliga resultat i skolan och dålig självförtroende då ”alla” vuxna inom skolan svikit dem… Skulle vilja ge honom denna biljett som en extra ”jag-tror-på-dig-å-jag-älskar-dig” present. Kram <3

 17. Jag skulle ta med mig min systers flicka, tonåring på bio för att fira att vi lever.
  I tisdags var vi med om en bilolycka och hon och jag behöver uppmuntran.
  Det gick bra, vi hade änglavakt, bilen måste skrotas. Min systers flicka går med halskrage och drabbades av huvudvärk m.

 18. Hej!

  Är jätte gärna med!
  Jag skulle definitivt ta med mig granntjejen! Hon har varit lite småsur på mig sedan förra veckan eftersom jag inte lät henne komma in och leka när klockan var 21.30 och hon ”rymt” hemifrån. (Hennes mamma var dock glad att jag kom tillbaka med henne.) Jag vill inte vara den ”sura granntanten” och skulle gärna bättra på mitt rykte hos henne med en rolig biokväll!

  Jag har delat och tipsat: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/414100852026747

 19. – Jag tar med mig mina fyra underbara söner. 2 biljetter vore kanon att vinna, då har vi bara 3 biljetter kvar att köpa :-)Vi liknar Sunes familj ganska mycket för vi bilar i Europa varenda sommar. Det blir säkert hög igenkänningsfaktor i filmen. Sönerna är 14, 10, 8 och 5 år gamla.
  – Har delat på FB i namnet Katja E Själander https://www.facebook.com/katja.e.sjalander

  – Följer såklart på Instagram.

 20. Hej!

  Önskan om att vara en i Sunes familj är stor och jag skulle mera än gärna medverka i filmen. Därför vore det roligt att få vinna två biobiljetter till den här filmen, för att få chansen att se den. Jag skulle ta med mig min kille, eftersom vi varken sett eller gjort något mer varandra på flera månader. Därför en perfekt upplevelse tillsammans efter jul för att få sig ett gott skratt i mellandagarna.

  – Har delat på facebook
  – Gillat på Instagram

  Ha en bra dag och God Jul till er allesammans!

  Kram

 21. Pingback: SUNE PÅ BILSEMESTER – 17/12 | BLOGGTÄVLINGAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *